FREEDOM SUPERFOODS HISTORIE
Etter å ha oppdaget helsemessige fordeler med rene økologiske superfoods, begynte vi å søke langt og bredt for høy kvalitet, trygg, god smaker og rimelig superfood, men vi var aldri fornøyd med det vi fant på markedet. De var enten svært lav kvalitet (ofte fra Kina) eller dyrt. Så en dag ut av frustrasjon bestemte vi oss for å lage vår egen som et resultat. Freedom Superfoods ble lansert i 2014.

Å søke på kloden for rene rå økologiske superfoods som har kraftige helsemessige fordeler, er et arbeid av kjærlighet for oss. Vi kilde kun ingredienser av høyeste kvalitet direkte fra små etiske organiske produsenter og bruker selv hvert produkt.

BARE DE BESTE
Det kan komme som en overraskelse at vi søker i verden i mange måneder for den perfekte voksende stedets og beste produsenter før du velger noen av våre ingredienser, så legger vi dem gjennom mange tester før de endelig får Freedom Superfoods-godkjenningsstempelet. Derfor raser våre kunder om smaken, lukten og de fantastiske resultatene de mottar fra å bruke vårt produkt

PAKKET I USA
Frihetens ingredienser er alle laboratorietestet og pakket her i USA i vårt state-of-the-art FDA-godkjente anlegg. Vi bruker kun høyeste kvalitet, tungtforseglbar emballasje for å låse næringsstoffene og holde ut lys og fukt, noe som betyr at ingrediensene dine blir friske lenger. Alle våre premiumkvalitet ingredienser er enten rå eller vi bruker tradisjonelle prosesser som sol og lufttørking som bevare godheten og lås i den maksimale mengden næringsstoffer slik at du virkelig kan føle forskjellen. Ingen ingredienser blir noen gang behandlet med sterke kjemikalier eller næringsstoffer som ødelegger høytemperaturprosesser.

DIREKTE HANDEL
Vi kjøper direkte fra småskala produsenter og kooperativer, dette hjelper dem og deres familier til å oppnå bedre forhold, samt å forbedre sosiale og miljømessige standarder når det gjelder å utvikle lokalsamfunn over hele verden. Ved ikke å kjøpe fra store forhandlere kan vi overføre besparelsene direkte til små produsenter og grove deg.

Våre Ansatte

Sigurd

Salgsleder Norge
Jørn Erling Engan

Jørn Erling Engan

Salgsleder Norge
Client 1
Client 2
Client 3
Client 4
Client 5
Client 6
Client 7
Client 8